Op zoek naar coaching?

coaching
Coaching Rotterdam Aardbei Coaching Lifecoach loopbaancoach. Uitvouwen. Toggle menu. Scroll naar boven. Scroll naar boven. Uitvouwen.
Aardbei Coaching is jouw coach in Rotterdam centrum. Ik ga het gesprek met je aan over een verlangen, doel of obstakel. Open en integer. En ik help je balans te vinden en vast te houden. Ongeacht het verleden. Voel je eerst goed dan komt de rest vanzelf. Wat levert coaching me op? Werken met een coach doe je omdat je iets wilt begrijpen, voelen of veranderen. Omdat het tijd is om iets aan te pakken. En wat levert werken met je coach je op? Dat is afhankelijk van jouw vraag of doel.: een goed gevoel.; helderheid in een web van gedachten en gevoelens.; het antwoord op een complexe vraag.; een opgelost probleem mentaal, fysiek en/of situationeel.; meer aanwezig kunnen zijn in je lijf.; het ervaren van vertrouwen en rust.; weten wat de juiste keuze is.; balans kunnen vinden en vasthouden.; het voelen van verbinding.; het ervaren van de gewenste omstandigheden. Wat voor coaching wil je? Comfortabel, stabiel en tevreden in het leven staan. Dus zonder onzekerheid, vervelende emoties of een verkeerde werk-privé-balans. Werk doen dat bij je past en je daar goed bij voelen. Dus zonder opgebrand gevoel, te veel stress, of destructieve prestatiedrang.
Sales trainer en sales coach.
Managers, verkopers, trainers en coaches hebben beroep gedaan op mijn passie voor hun groeiproces. Ik streef naar jouw instant succes, maar óók naar een duurzame visie om tot solide resultaten te komen. Ik bied perspectieven aan met een impact. 2022 Good Morning Sales - Louizalaan 367 - 1050 Brussel - BE0748.741.119.
Boost uw sales!
Ik volgde een intensieve coach opleiding, startte mijn eigen vennootschap, en ging aan de slag als sales coach en sales trainer. Vandaag begeleid en train ik dagelijks verkopers in alle mogelijke sectoren, zowel B2B als B2C. Elke training/coaching is gebaseerd op mijn jarenlange ervaring als account manager.
IN SE Coaching - Coaching en training op maat.
Is jouw organisatie bezig met zelfsturende teams, Holacracy, talentgericht werken, verbindende communicatie, Deep Democracy, Agile, Ontdek hoe de pragmatiek van Inspirerend coachen deze processen kan versterken. Is coaching zinvol voor jou jouw team? Of is er nood aan een andere aanpak? Lees meer
coaching
Devi Coaching.
Wat is Devi Coaching? Ondersteuning en begeleiding van de KMO met concrete raad en daad. Organisatie en structuur. Coaching zaakvoerder en partner tijdens groeifase van hun bedrijf. Coaching tijdens overdracht van bedrijf. Coaching 'on' the job'.' Coaching 'on' the job'.'
zoekmachinemarketing
Talent Coaching - Talentwise.
Zorgen voor voldoende uitdaging, ontwikkeling en klankbord bieden zijn zeker vandaag aan de orde. Ook in het begeleiden naar de volgende stap via coaching en training, kan Talentwise een concrete toegevoegde waarden bieden. Nood aan het ontwikkelen van uw leadership potential?
coaching
coaching wellbeingmanagement Hogeschool VIVES.
Selecteer hieronder de opleiding die je bij ons gaat studeren en wellicht vind je op de meeste vragen een antwoord. Wat na je studie COACHING WELLBEINGMANAGEMENT? Wie verder wil studeren na deze opleiding, kan heel wat kanten uit. Je persoonlijke studietrajectbegeleider geeft je graag advies over wat voor jou de beste keuzes zijn. Een greep uit de vele mogelijkheden.: banaba internationaal management. master of science in de gezondheidsbevordering. master of science in het management en het beleid van de gezondheidszorg. vitaliteitsmanagement en toerisme in Nederland. Aan de slag. Dit veelzijdige diploma geeft een degelijke toegang tot de arbeidsmarkt. Afgestudeerde studenten vinden snel werk en komen terecht als onder meer.: Lifestyle-, loopbaan-, stress burn-out-, vitaliteitscoach. Wellbeingmanager in HR-dienst, welzijnsdienst of preventiedienst in bedrijven profit- en non-profit sector ifv wellbeingbeleid. Consultant voor bedrijven profit non-profit sector ifv wellbeingbeleid. Promotor van gezondheidsacties in preventieve gezondheidsdiensten regionaal, provinciaal, federaal. vind je studie. een job vinden. VIVES Brugge Business School.
vacature
Home Page - Quality Coaching.
Quality Coaching is een overkoepelende VZW voor gedreven, gediplomeerde specialisten binnen de sport- gezondheidssector. Al onze medewerkers willen bewegers, sporters en sportorganisaties ondersteunen in hun behoeften door sterke service gebaseerd op een combinatie van uitstekende sterke vakkennis, betrokkenheid bij het welzijn van onze klant en oplossingsgericht denken.
coach carrière
I.V.-coaching - Educatieve Academie.
wat is het vertrekpunt Script in het betekenisgebied? wat is mijn Doel in het creatiegebied opdracht. en wat is mijn Attractaat missie dat ik als coach nastreef? We kijken naar de coachee en stellen diezelfde drie vragen. I.V.-getrouw maken we uitstappen naar andere stromingen, coachingsmethoden, en wetenschappelijke inzichten om ze integratief in te zetten. Oplossingsgericht coachen en andere gedragscognitieve modellen. Procesgerichte methodieken gebruiken ifv handelen. Motiverende psychologische modellen. Wetenschappelijke inzichten voor individueel coaching en groepscoaching. We gaan bij succesvolle mensen te rade. We gaan op integratieve wijze coachende methodieken verrijken met therapeutische inzichten en vaardigheden. Iedere deelnemer kan vanuit zijn eigen insteek aan de slag en we coachen elkaar! We ondersteunen elkaar om de methodieken en inzichten meteen concreet en doelgericht in te zetten in onze dagelijkse praktijk. Dit kan zowel door live als online contacten. Professionelen waarvan coaching een belangrijk onderdeel van hun opdracht is: docenten, groepsleiders, beleidsmedewerkers, loopbaantrainers. Psychotherapeuten die met cliënten tijdelijk meer coachend willen werken. De training staat open voor iedereen. Cursisten die geen voorkennis hebben van de Interactie-driehoek of I.V.-driehoek, dienen het boek 'Interactionele' Vormgeving: handboek psychotherapie te lezen en de basismodule 'Inleiding' in de I.V.-driehoek te volgen. Marleen Van Laere. Educatieve Academie vzw.
interne linkbuilding
Coaching en Counselling Opleiding.
Zo ontdek je wie jezelf bent en hoe je andere mensen kunt begeleiden. Daarna kan je met volle overtuiging zeggen Ik Ben Coach. Duur: 20 lesdagen verspreid over 2 jaar. - 1ste jaar Coaching Basics. - 2e jaar Coaching Professional. Certificaat: Na het behalen van het theoretisch en praktisch examen, het voldoen aan de aanwezigheidsplicht van 90 en bij een voldoende resultaat voor het scripties, ontvang je het certificaat Coaching Professional. De ervaringsgerichte opleiding Counsellor is een volwaardige laagdrempelige therapeutische opleiding lopende over twee academiejaren. De Counsellor Opleiding heeft als uitgangspunt je te vormen tot een professionele counsellor met een zeer sterk fundament. Duur: 20 lesdagen verspreid over 2 jaar. - 1ste jaar Counselling Basics. - 2e jaar Counselling Professional. Certificaat: Na het behalen van het theoretisch en praktisch examen, het voldoen aan de aanwezigheidsplicht van 90 en bij een voldoende resultaat voor het scripties, ontvang je het certificaat Counselling Professional. Agenda - Trainingsdata. In september gaan we weer in kleine groepen fysiek praktijktraining geven. Dankzij de versoepelingen kunnen de praktijkdagen weer op onze locaties in Gent en Antwerpen plaatsvinden.
COACHING, NETWERKEN EN INSPIRATIE Ondernemen in Antwerpen.
Hiring a chalet at the Christmas market. Louez un chalet au marché de Noël. Mieten Sie eine Hütte auf dem Weihnachtsmarkt. Filmen in Antwerpen. Gebruik openbaar domein voor commerciële doeleinden. Slim naar Antwerpen. Blijf op de hoogte. Bereikbaarheid van de stad. Parkeren in Antwerpen.
Certified Opleiding Professional Coach - SYSTO - Ontwikkel je coaching skills.
Als coach breng je mensen naar hun essentie. Certified Professional Coach worden vanuit de ICF competenties. Je raakt hen, begeleidt hen en inspireert hen om hun kracht in volle vertrouwen te ontplooien. In deze coachopleiding leer je diverse technieken en vaardigheden die je ondersteunen in het coachen.
TOP-coaching CAW. select.
We zijn er voor jongeren tussen 18 en 30 jaar die zich na hun detentie willen vestigen in Antwerpen of één van haar districten. Zowel jongeren die nog in de gevangenis zitten als jongeren die al vrij zijn, kunnen bij ons terecht. Een overheersende verslavings- of psychiatrische problematiek kan een reden zijn om de coaching niet op te starten. Wat is ons doel? We vermijden dat jongeren na een detentie terugvallen in oude patronen en stimuleren hen postitief deel te nemen aan de samenleving. We coachen hen daarbij op een kracht- en netwerkgerichte manier. Hoe werken we? Bij elke aanmelding kijken we of we met de vraag aan de slag kunnen. Als dat zo is, plannen we een kennismakingsgesprek. Daarin toetsen we de verwachtingen en motivatie. Daarna starten we het coachingstraject.
Coaching Fitlab.
Elke sporter, ongeacht het niveau, kan zich laten coachen door onze gespecialiseerde trainers. Op basis van een inspanningstest maken we een trainingsschema op maat en stomen we je klaar om op een verantwoorde en gezonde manier uw persoonlijke doelstelling te realiseren.
Purpose Coaching - Rust, richting, zingeving en vertrouwen voor leiders, ondernemers, coaches, consultants en professionals.
Wat roept jou? Wat wil zich via jou manifesteren? Helder weten van wat je écht te doen hebt, is als de poolster: een duidelijk kompas dat je op koers houdt. Purpose Coaching brengt bij jou dit helder weten naar boven.

Contacteer ons