Op zoek naar coachen?

coachen
Coachen - 5 definities - Encyclo.
Uitspraak: ˈkotʃə n Vervoegingen: coachte verl.tijd enkelv Vervoegingen: heeft gecoacht volt.deelw 1 een sportclub trainen en stimuleren tot goede prestaties sport Voorbeeld: Ze coacht het team van ha. Gevonden op https://www.woorden.org/woord/coachen.: 1 Begeleiden 2 Bekwamen 3 Harden 4 Helpen 5 Oefenen 6 Oefenen voor een wedstrijd 7 Opleiden 8 Trainen. Gevonden op https://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/Coachen/1.: Coachen is een specifieke manier van begeleiden waarbij bepaalde doelen gemakkelijker en sneller gerealiseerd zullen worden.
vacature
M-coaching Mensen coachen adviseren.
M-coaching Mensen coachen adviseren. Welkom bij M-coaching. Els Peeters is gepassioneerd door mensen. Na haar studies hoger onderwijs legde ze zich daarom vooral toe op de menselijke aspecten van het bedrijfsleven.Als hoofd van de afdeling training en ontwikkeling bij een werkgeversorganisatie ondersteunde ze talrijke bedrijven bij de ontplooiing van het aanwezige talent.
vacature
coachen VRT Taal.
Welke woorden gebruikt VRT? De boekenplank van VRT Taal. Taal in beeld. Het videokanaal van VRT Taal. Wilt u geregeld een Taalmail in de bus? Vindt u het antwoord niet op VRT Taal, leg uw vraag dan voor aan Team Taaladvies.
https://www.meetyourmind.be/meet-your-mind-model/
Coachen voor niet coaches - Keycoaching.
Coachen voor niet coaches. De kracht van je stem in coaching. Adem en lichaamstaal inzetten als coach. Zelfbewust en effectief communiceren en presenteren. Coachen voor niet coaches. Coachen voor niet coaches. Hoe houd je jezelf en je medewerkers staande in deze snel evoluerende wereld waar alle vragen niet onmiddellijk een antwoord hebben? Hoe kan jij vanuit jouw rol coachend bijdragen aan een constructieve, motiverende en resultaatgerichte werk-en leefomgeving? Dit zijn vragen waar menig manager, bedrijfsleider, leidinggevende, vandaag de dag wel eens bij stil staat. Er wordt van jou als coachende leidinggevende veel verwacht. Het is onze visie dat het doorgedreven beheersen van coachende vaardigheden en de bijbehorende attitude een hulpbron bieden bij deze uitdagingen.
vacature
10 tips om je collegas te coachen - de Baak.
Een van je collega's' komt naar je toe met een aantal werkvragen waar hij of zij mee zit: Denk even met me mee. Luister even naar me. Wat doe jij? Hoe kun je hem of haar hiermee helpen? Hoe kun je iemand coachen op de werkvloer? Wij geven je in dit artikel een aantal tips. Iemand zomaar vanuit het niets gaan coachen, wordt vaak niet zo gewaardeerd.
equicoaching
Zelfstandige worden? Laat je deskundig coachen - Acerta.
btw voor 2 uur. Wil je graag in gesprek gaan rond een aantal specifieke vragen voor jouw zaak, dan ben je bij onze coaches aan het juiste adres. Tijdens een persoonlijk telefonisch of videogesprek wordje gedurendeéén uur een-op-eengecoacht.Vraag jij je af.
coach
Pro's' in Ondernemers Coachen - Bloovi.
Pro's' in Ondernemers Coachen. Succesvolle ondernemers denken en functioneren anders: of hoe het gedrag van de top 1 ook jou vooruit kan helpen. Wat hebben ondernemers à la Bill Gates, Elon Musk of - dichter bij huis - Stef Nimmegeers gemeen?
Vol vertrouwen leren coachen Vormingsaanbod Stedelijk Onderwijs Gent.
40 euro per halve dag voor externen wacht steeds met betalen tot na ontvangst van de factuur - PBSOG factureert 2 x per jaar. Deze reeks is gericht op iedereen binnen SOG die graag kennis maakt met deze coachingsvorm en de eerste stappen in het coachen wilzetten.
Coachen in de natuur Agentschap voor Natuur en Bos.
NextStep coaching, partner in loopbaangeluk. NextStep coaching is een gemandateerd loopbaan- en gecertificeerd trainingscentrum met ongeveer 65 aangesloten freelance coaches, van wie25 als coach in de natuur. Behalve loopbaanbegeleiding biedt NextStep Coaching ook workshops, trainingen, outplacement en coaching. Loopbaangeluk staat centraal in hun aanpak.
Coachen Carrièretijger.
Uit angst dat de informatie in de coachingsessies wordt meegewogen in de beoordeling van het dagelijks functioneren, zal de medewerker niet het achterste van zijn tong laten zien. Het is in zulke gevallen beter om te kiezen voor een coach die geen hiërarchische relatie met de coachee heeft, zoals een leidinggevende van een andere afdeling of team. Als dat geen optie is, kun je overwegen een externe coach in de arm te nemen. Welke competenties komen hierbij kijken? Een coach kent zijn mogelijkheden en beperkingen, heeft zelfvertrouwen en een authentieke en transparante manier van werken. Als coach werk je vanuit een stevige eigen visie op coachen en leren. Als coach ben je zeer goed in actief luisteren, samenvatten, vragen stellen en doorvragen. Feedback geven en feedback ontvangen. Je signaleert gedrag- en denkpatronen en themas en confronteert de gecoachte daarmee. Je toont compassie en je hebt inlevingsvermogen, zodat je snel een beeld kunt vormen van de coachee, zijn werk en de werkcontext. Je gaat zorgvuldig en vertrouwelijk om met informatie. Je werkt resultaat- en ontwikkelingsgericht en hebt daarbij een duidelijk doel voor ogen.
Embodied Coaching en Therapie - Linda Hoeben.
Ze hebben moeite om goed te communiceren. Ze kunnen zich niet goed concentreren en vaak kunnen ze de slaap niet vatten. Ze voelen zich vervreemd van zichzelf en van de wereld. Als coach word je in deze tijd overspoeld met dringende en dwingende vragen rond stress en trauma.: terwijl je jezelf waarschijnlijk ook vaak angstig en onzeker voelt. terwijl je vaak twijfelt of je deskundig genoeg bent om stress en traumaklachten aan te pakken. Wil jij leren hoe je effectief stress- en traumaklachten kunt aanpakken? Dat is precies wat deze opleiding je zal brengen.: Je wordt een coach die vol vertrouwen jouw cliënten helpt met hun stress- en traumaklachten. Je leert een effectieve coaching op te zetten voor leidinggevenden met hoge verwachtingen en weinig tijd. Je leert je eigen stress goed reguleren. Je leert goed naar je lichaam te luisteren, zodat je weet welke interventie nodig is. Je hebt tevreden cliënten en jij hebt professionele voldoening over de coaching die je aanbiedt. Waarom de training 'Embodied' Coachen volgen bij Linda Hoeben?
Coachen moet dus zo! 3 belangrijke kernvragen - Frankwatching. Coachen moet dus zo! 3 belangrijke kernvragen - Frankwatching.
Dankzij deze vragen kom je direct ter zake, dwaal je niet af, bespaar je jezelf en anderen zeeën van tijd, bereik je de kern van elk probleem en zorg je dat je leermoment beklijft, aldus de achterflap van het boek. Ik pik er drie vragen uit die een stevige basis vormen voor een goed coachingsgesprek.

Contacteer ons