Résultats pour coachen

coachen
NLP werd in de jaren 70 bedacht aan de Universiteit van California.
Vaak gestelde vragen. NLP Academie Podcast. Hoe gaan wij met corona om? Verhuur van onze lokalen. Wat is NLP? Wat kan ik met NLP. Gratis NLP Workshop. NLP 2 Day. NLP Coach Opleiding. NLP Practitioner ON-LIVE. NLP Master Practitioner. NLP Trainers Training. NLP Master Coach Opleiding. Coachen met Hypnose. NLP Business Practitioner. NLP Business Master Practitioner. NLP voor zzp-ers. NLP online Introductie cursus. NLP Associate Practitioner. Online NLP Practitioner. Online NLP Master Practitioner. IEMT Practitioner Online. Coachen met NLP. Time Line Therapy Practitioner. Vaak gestelde vragen. NLP Academie Podcast. WAT IS NLP? DE KUNST VAN SUCCESVOL LEVEN. WAT IS NLP? NLP is een methodiek voor krachtige persoonlijke ontwikkeling en effectieve communicatie. NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren en is een krachtige, effectieve methode om snel inzicht te krijgen in de drijfveren en motivaties van ons handelen. NLP wordt daarom steeds vaker in allerlei beroepen en omgevingen toegepast. Uitgangspunt van NLP is dat de mens in staat moet zijn om het leven prettig te vinden en ervan te genieten. Door een gebeurtenis kan dit vermogen worden aangetast.
3 kansen in de crisis: ondernemen in coronatijd.
In deze blog vertel ik mijn persoonlijke ervaringen als coach met dit thema. Ik ben erg benieuwd wat er vanuit wetenschappelijk oogpunt over dit thema te melden valt. Wat is jouw visie op assertiviteit? PTSS en re-integratie. In de praktijk zien wij in re-integratietrajecten regelmatig cliënten met de diagnose PTSS. De verzekeringsarts heeft vastgesteld dat er benutbare mogelijkheden zijn en heeft belemmeringen in kaart gebracht, de arbeidsdeskundige heeft suggesties gedaan voor geschikte functies en de cliënt geeft vaak aan graag weer aan de slag te willen. Rico Verhoeven knokt voor werk. Al jaren delen zijn fans hun verhalen met hem. De afgelopen maanden zijn dat vooral veel verdrietige verhalen van mensen die door corona hun baan of bedrijf zijn kwijtgeraakt. 3 kansen in de crisis: ondernemen in coronatijd.
ICF Belgium Wat is coaching?
De carrière coaching maakt het mogelijk om partners te begeleiden gedurende een volledig professioneel veranderingsproces. Situaties waar Coaching u kan helpen. Coaching kan worden gebruikt voor veel redenen, de ene even geldig als de andere, afhankelijk van de specifieke behoeften van de persoon. Voorbereiding op het nemen van een nieuwe rol in een organisatie. Vergemakkelijken van de integratie in een nieuwe organisatie of in een nieuwe rol. Meer effectief leiderschap willen ontwikkelen. Een belangrijke kwestie behandelen uitdaging, ambitieuze doelstelling, verkoopkans, enz. Willen ontwikkelen van specifieke vaardigheden: communicatie, presentatie, delegatie, teammanagement, prestaties, enz. Een leemte aanpakken in termen van vaardigheden, vertrouwen in zelf of creatieve middelen. Zijn carrière in een nieuwe wending geven of nadenken over zijn huidige carrière. Vind een Coach. Wat is een coach? Klik hier
e-coaching
Start to coach: leer ondersteunend coachen NCOI Learning NCOI.be.
Start to coach: leer ondersteunend coachen. Start to coach: leer ondersteunend coachen. Coachen, ook voor niet-leidinggevenden. Wil je dit met iemand delen? Je wil een collega vooruithelpen, maar je boekt geen vooruitgang, ondanks de vele pogingen om jouw advies en ervaring door te geven.
vacature
Synoniemen van coachen; ander woord voor coachen synoniemen.net.
bekwamen, coachen, grootbrengen, onderrichten, ontwikkelen, scholen, vormen begeleiden ww.: backen, bijstaan, coachen, ondersteunen, opleiden, opvangen, superviseren trainen ww.: woordverbanden van coachen grafisch weergegeven. in de Woordenlijst onnodig Engels.: coachen ww: 1 begeleiden; opleiden, ondersteunen; 2 aan sturen, geleiden; 3 leiden. bij andere sites.:
vacature
Wat is coaching en wat doet een coach? Coaching.nl.
Stress coaching helpt je bij het versterken van je copingstijl, waardoor je steeds beter bestand bent tegen stress. WorkLifeCoaching is een methodiek waarin aandacht is voor zowel de werk als de privésituatie, omdat beiden sterk van invloed zijn op elkaar. Door een blended aanpak mix van methodieken worden situaties en de verhouding daartussen sterk verbeterd. Mental coaching gaat over onderzoek naar en begrip van de mentale conditionering die je gedrag aanstuurt. Door beter zicht te krijgen op je eigen kwaliteiten en persoonlijkheid ben je in staat om steeds betere beslissingen te nemen en groeit je zelfvertrouwen. Meer over soorten coaching. Wat is coaching en wat doet een coach?
Coaching Wikipedia.
In het coachingstraject is de coach degene die het leerproces begeleidt en monitort en de cliënt wordt gecoacht. De cliënt bepaalt het doel: de coach stelt vragen, geeft adviezen en voegt waar nodig kennis toe. De cliënt blijft zelf verantwoordelijk voor zijn of haar beslissingen. Coaching kan inhoudelijk zijn of meer procesmatig. Bij inhoudelijke coaching is de coach iemand die een bepaald traject al heeft doorlopen en die iemand anders daarin adviseert. Als voorbeeld kan de ex-toptennisser genoemd worden die de beginnende toptennisser adviseert over techniek en tactiek van het tennisspel. Een coach speelt een belangrijke rol bij onzekerheidsreductie en wegnemen van faalangst. Bij de procesmatige coach moet er meer gedacht worden aan een mental coach die adviseert hoe er omgegaan moet worden met verliezen, met intimiderende tegenstanders, met de pers en die denkt aan een juiste balans tussen leven en werken. Iemand die van een afstand en met minder belangen en daardoor rustiger meedenkt met de cliënt. Coaching kan een belangrijke preventieve werking 2 3 hebben voor psychische klachten als depressie, burn-out of bore-out. Stagnatie in bekwaamheid en verdere ontwikkeling, worden immers als belangrijke bronnen van oorsprong van deze klachten beschouwd. Vormen bewerken brontekst bewerken.
Waarderend coachen Thomas More.
Oefening staat centraal in de opleiding. De training is gestructureerd, dynamisch en erg leerrijk. Coaching is meer dan het voeren van een goede babbel: het is gericht op echt resultaat, op enthousiasme bij diegene die je coacht, en bij jou en op zelfinitiatief ondernemer worden van je dromen, verlangens, daar gaat het om.
Coachen voor niet coaches Keycoaching.
Coachen voor niet coaches. Coachen voor niet coaches. Hoe houd je jezelf en je medewerkers staande in deze snel evoluerende wereld waar alle vragen niet onmiddellijk een antwoord hebben? Hoe kan jij vanuit jouw rol coachend bijdragen aan een constructieve, motiverende en resultaatgerichte werk-en leefomgeving? Dit zijn vragen waar menig manager, bedrijfsleider, leidinggevende, vandaag de dag wel eens bij stil staat. Er wordt van jou als coachende leidinggevende veel verwacht. Het is onze visie dat het doorgedreven beheersen van coachende vaardigheden en de bijbehorende attitude een hulpbron bieden bij deze uitdagingen.
Postgraduaat Coaching en mentoring UCLL.
Centraal in de gesprekken staan niet zozeer de problemen of de zoektocht naar wie of wat de problemen veroorzaakt. Wel wordt er gefocust op de kwaliteiten van de medewerker, op wat er wél werkt, op wat het doel is en wat kleine stappen kunnen zijn om daar te geraken. De blik van de coach is dus oplossingsgericht en toekomstgericht. Ik geloof dat individuele groei en teamleren hand in hand gaan. In dit traject versterk je je coachings en communicatievaardigheden om een team of individuen te ondersteunen in een veranderingsproces. Je gaat aan de slag met theorie, oefeningen, technieken en inzichten. Soms in een klassieke coachingsetting, soms in een wandelcoaching. Altijd op de loer voor leerkansen. Met een rugzakje moed om ook te ontregelen. Dit postgraduaat is gericht op professionals uit de non-profit sector: coaches, leidinggevenden, directies, hr-afdelingen, coördinatoren, mentoren, zorgverantwoordelijken, supervisoren, consultants. Postgraduaat Coaching en mentoring.
GRATIS ONLINE TRAINING ZO leer je coachen als een PRO mét QA Make me Fly!
Coachende vaardigheden winnen alsmaar aan belang: op het werk, in de klas, binnen het gezin, Maar wat is coachen nu precies? Kan iedereen coachende vaardigheden aanleren? En hoe doe je dat dan? Els Deboutte en Rilla Lysens van Make me Fly!
10 tips om je collegas te coachen de Baak.
Het initiatief hoort te liggen bij degene die gecoacht wil worden. Ga dus niet op eigen initiatief coachen, maar bevestig dat je graag wil coachen als je collega daar om vraagt, zonder erbovenop te springen. Creëer een moment. Om iemand echt goed te kunnen coachen, maak je daar een specifieke afspraak voor.
Inspirerend Coachen Arteveldehogeschool Gent.
Zin om verder inspirerend coachen te oefenen. Welkom op de Pitstops. Open studiedagen over coaching. Via interactieve lezingen en workshops nemen de sprekers je mee in hun kijk en methodiek van coaching. Als je graag je praktijk verdiept rond een specifiek thema zijn de inspiratiesessies iets voor jou. Inspirerend leiding geven. Zicht krijgen op de verschillende rollen als leidinggevende, én aansturen én vaardigheden om medewerkers ten volle te ondersteunen. Inspirerend coachen van groepen en teams. Deze opleiding richt zich op de toepassingsmogelijkheden van inspirerend coachen bij het werken met groepen en teams. Coachen van persoons en zijnsvragen. In deze opleiding gaan we in op coachingsvragen die te maken hebben met de persoon zelf, met richting geven aan je leven en met zingeving. Over inspirerend coachen. Inspirerend coachen leerden we van Jef Clement. Supervisie Inspirerend coachen. We bieden supervisiesessies aan waarin we GRROW en de vaardigheden gebruiken in een groep van vier coaches als leidraad van ons denkproces. Interesse in ons coachingsaanbod? Schrijf je hier in! Op maat van organisaties en bedrijven. We bieden opleidingen of teamcoaching op maat aan in organisaties en bedrijven. Vragen over deze opleiding?
10 tips om je collegas te coachen de Baak.
Wij gebruiken noodzakelijke en analytische cookies om de site beter te laten functioneren en te optimaliseren. Om relevante advertenties op andere sites te tonen, gebruiken wij advertentie cookies waarvoor wij graag jouw toestemming vragen. Lees meer over ons cookie statement. Ja, ik geef toestemming Nee, liever niet. Zoeken Sluit zoeken. 10 tips om je collegas te coachen. You are here. 10 tips om je collegas te coachen. Een van je collega's' komt naar je toe met een aantal werkvragen waar hij of zij mee zit: Denk even met me mee. Luister even naar me. Wat doe jij? Hoe kun je hem of haar hiermee helpen? Hoe kun je iemand coachen op de werkvloer? Wij geven je in dit artikel een aantal tips. Iemand zomaar vanuit het niets gaan coachen, wordt vaak niet zo gewaardeerd.

Contactez nous